Fresh Dragons

Dračí lodě, Brno

Přeposílám informace od Torrsen Sport:

Při vstupu do domu je nástěnka která obsahuje spoustu užitečných informací. Jak o areálu tak o závodech. Nezapomeňte je tedy průběžně sledovat.
Při východu z domu se nachází ovladač na otevření brány. Brana se otevírá pouze v případě manipulace s lodí. Nikoliv pro parkování v arealu. Z druhé strany dveří se nachází odpadkové koše. Pokud se nám podaří sehnat samolepku tak jeden bude na plechovky a plast. Druhy pak na ostatní odpad.

Pro plne otevreni brany je potreba pouzit na ovladaci horni tlacitko, pri pouziti spodniho se otevre pouze cca 1/3 cele sirky.
Připravili jsme pro vás samoobslužný bar. Najdete v něm spoustu věci. Pivo, limo, vodu oplatky atd. Když bude zájem tak přes léto přihodíme třeba utopence. Ceník je z boční strany lodenice. Na vedlejší sloup přiděláme ještě police ve kterých se budou nacházet ještě nějaké dobroty. Cely bar bude fungovat jen do té doby dokud o nej bude zájem a sedět pokladna. Pokyny pro zaplacení jsou uvedeny na ceníku.
Máme i novou kuchyňku. Jsou pro vás přístupné všechny horní skříňky a šuplík. Najdete tam hrnky, sklenice, příbory atd. Je nutné po sobě vždy uklidit to co budete používat. I zde najdete ceník baru a návod na obsluhu kávovaru.
Záchodky a koupelna. Zde není co vysvětlovat. Udržovat je po svém použití čisté je samozřejmost.
Jdeme na lodě. To že se k ním chováme tak aby nedošlo k poškození je jasné. Proto je otáčejte opatrně. K otáčení testujeme zelenou gumu viz foto. V případě že to nebude vyhovovat použijte staré dobré žíněnky.
Příslušenství k lodím najdete na jednom místě 🥳. Loni v tom bych chaos, ale teď už to bude mnohem lepší. Tuhle místnost najdete v posledních dřevěných dveřích vedle hřiště.
Před pár dny se podařilo upravit molo a vyrobit skluz na lodě. Logika je taková, že si v areálu naložíte loď na manipulační vozíček a následně přivezete loď ke skluzu. V případně nutnosti. Třeba špatného parkování, máme odzkoušeno že se dá loď přenést i přes schody. Na konci mola je rolna před kterou se spustí loď do vody.
Jo a ještě společenská místnost. Je také určena k užití a trávení volného času. Jen se ujistěte že je při odchodu ve stejném stavu jako když jste do ni vstoupili.
Venkovní záchodky najdete za dřevěnou stěnou
Převlékárny. Dodržovat pořádek je jasný. Skříňky jsou pro všechny žádné přivlastňování. Co si ale přivlastnit můžete je plechová skříňka. Třeba na pádla. Jen je potřeba si ji označit. Tak ať víme kdo tam má věci v případně nutné manipulace. To platí jak pro pánskou velkou převlékárnu tak pro dámskou malou převlékárnu v zadní části budovy vedle wc.